Ik ben Yolanda, 53 jaar, moeder van drie kinderen, een dochter en twee zoons. Ik werk 24 uur per week als administratief medewerkster en beman regelmatig de receptie van een bedrijfsverzamelgebouw. Allemaal hele leuke werkzaamheden om te doen.

Toen ik bekend werd met de wereld van de plotter kreeg ik een hobby die meer tijd in beslag nam dan werk en gezin bij elkaar! Dat zullen vele plotteraars beamen. De hobby zou moeten komen met werkster of huishoudster. Dan is het allemaal nog te doen. hahaha. Maar alle gekheid op een stokje... Dit is echt een verschrikkelijk leuke hobby! Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen wel wat bij zit. Je kan het zo gek niet bedenken. En het internet is de grote voedingsbron voor nieuwe ideeën.

Van Present Gift naar Plottify:

Present Gift waar ik mee begonnen ben is eigenlijk ontstaan doordat ik mijn hobby uit wilde breiden maar niet zo goed wist waar ik met al mijn creaties heen moest. Op een gegeven moment is je huis, familie en vrienden voorzien van allerlei moois dat ik voor ze gemaakt heb. Ook kwam er een punt waarop mensen me wisten te vinden als ze naar iets specifieks op zoek waren. Iets voor zichzelf of een gepersonaliseerd cadeau voor een ander. Dit gebeurde steeds vaker, waardoor ik het idee kreeg om mijn producten voor iedereen beschikbaar te stellen. Daardoor groeide ook mijn voorraad vinyl en flex en was mijn hobbykamer al snel veel te klein.

Ik heb nu mijn intrek genomen in een werkruimte buitenshuis en is "Plottify" het kindje geworden dat ik hoop te mogen laten uitgroeien tot een mooie onderneming waar ik vele mensen verder kan helpen met hun hobby.

Ik vind gepersonaliseerde cadeaus echt iets moois om te geven en te krijgen. Om iets gepersonaliseerd te geven moet je toch even op zoek. Wat past bij diegene en waar houdt hij of zij van? Wat wil je ermee zeggen? Jouw eigen persoonlijke noot meegeven. Aan de andere kant, als je zoiets krijgt is iemand specifiek voor jou op zoek gegaan naar iets dat bij je past en heeft daar een persoonlijk tintje aan gegeven. Er is over nagedacht en er is aandacht aan besteed.

Daarbij zijn de mogelijkheden oneindig. Voor bijna alles is wel iets te bedenken om het persoonlijk te maken. Om het net dat beetje meer te geven. Heerlijk om daar je creativiteit op los te laten en iemand blij mee te maken.

En dan vergeten we natuurlijk ook niet het bedrukken van textiel! De vele technieken die er zijn. De vele mogelijkheden. En de vele enthousiaste mensen die ermee werken. Heerlijk om je creatieve brein erop los te laten!

Schroom niet als je iets speciaals zoekt, neem gewoon contact met mij op! Dan denken we samen verder.

– Yolanda