30-09-2022

Vandaag mijn vernieuwde website weer online gezet. Hij is nog niet helemaal klaar maar in grote lijnen ben ik wel tevreden. Rustig verder aanpassen. Ik hoop dat het wat overzichtelijker is voor iedereen. Ik sta open voor op- en aanmerkingen!

19-08-2022

Helaas is de proefperiode voor de showroom voorbij. Ik heb besloten om, voorlopig, de showroom niet voort te zetten omdat ik mij even wil richten op andere werkzaamheden. De webshop is gewoon actief en ik blijf bereikbaar voor jullie via de bekende kanalen. Producten bestellen en afhalen in Edam of Purmerend is een groot succes. Het scheelt jullie een hoop verzendkosten en het werkt lekker snel.  Afhalen wanneer jou dat uitkomt. Dus ook dat blijft gewoon een mogelijkheid. Ik hoop jullie dan ook nog steeds te mogen blijven ontmoeten en voorzien van jullie benodigdheden.

14-08-2021

Het is bijna zover! a.s. maandag, 16 augustus, open ik de deur van mijn showroom voor publiek. Ik heb hard gewerkt om een zo ruim mogelijk assortiment neer te zetten met voor ieder wat wils. Ik ben er natuurlijk nog lang niet. Er is zoveel moois aan te bieden op het gebied van plotteren, sublimeren enz, dat het assortiment nog flink zal groeien en veranderen. Daarbij staat de vraag van de klant natuurlijk voorop. Dus zoek je iets speciaals schroom dan niet om dat aan mij voor te leggen. Ik ga voor je kijken wat ik kan doen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app me dan om een afspraak te maken. Ik hoop je binnenkort in mijn showroom te mogen verwelkomen!

18 juli 2021

Hoi allemaal,

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt om een zo overzichtelijk mogelijke webshop te maken en een fysieke ruimte waar alles te bekijken is. Ik ben er nog niet helemaal klaar voor om mijn showroom te openen maar de webshop groeit hard genoeg om de eerste artikelen alvast online te zetten. Dus bij deze! Binnenkort alles dus ook in de showroom te bekijken.

Hou de website in de gaten!

Ik probeer in de rubriek "blanco producten" een assortiment samen te stellen met vaak wisselende en nieuwe artikelen die je niet overal tegenkomt. Suggesties zijn welkom!

 

Nieuwe materialen nodig?

In mijn showroom in het Waterlandhuis in Purmerend heb ik een leuk assortiment plotter benodigdheden samengesteld en het assortiment groeit nog wekelijks. Binnenkort kan je, na afspraak, langskomen om de diverse artikelen te bekijken.

Het is nu wel al mogelijk om je bestelling via de webshop te plaatsen en af te halen bij de receptie van het Waterlandhuis of in Edam. Handig! Dat scheelt verzendkosten. Je kunt dit aangeven bij je bestelling via de webshop.

 

Toekomstmuziek! Oproepje! In de nabije toekomst wil ik workshops geven aan kleine groepjes hobbyisten die het leuk vinden om samen met deze hobby bezig te zijn of om nieuwe technieken te leren. De ruimte daarvoor is aanwezig. Ik wil dit graag samen met iemand doen. Daarom ben ik op zoek naar iemand die Silhouette studio en de Cameo goed beheerst en ook mee kan denken in het organiseren. Lijkt het je leuk en denk je dat jij de juiste persoon hiervoor bent stuur me dan een mail en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!